Борбата за живота на Исмаил продължава и в момента! Турската болница

...
Борбата за живота на Исмаил продължава и в момента! Турската болница
Коментари Харесай

Случаят ”Исмаил”: Момчето, чийто живот се промени за ден. От зашеметяващата любов до борбата с будната кома

Борбата за живота на Исмаил продължава и сега!

 

Турската болница „ Аджъбадем “ дава на фамилията вяра за усъвършенстване на положението му. Офертата е на стойност 48 900 евро за едномесечно лекуване – 10 дни в натоварен бранш и 20 дни в общ бранш.

 

Здравейте, благи хора! Аз съм Янка и съм дамата на Исмаил. С цялото си сърце ви апелирам да се обединим и да дадем късмет на моя обичан човек да се върне още веднъж към живота! Исмаил е на 33 години и е най- слънчевия и положителен човек, който познавам. Не единствено тъй като е моята обич, а тъй като всеки който го познава знае, че сърцето му е голямо, а добротата му безкрайна. Днес той в действителност има потребност от вашата поддръжка и помощ! В България няма вяра за него, само че професори от турската болница Аcibadem ни дават вярата и по тази причина ви апелирам от сърце, даже да имате най- дребната опция да я подарите на Исмаил, с цел да може той още веднъж да има фантазии и да се върне тази усмивка на лицето му, написа приятелката на момчето в платформата

 

Пред ФрогНюз Янка споделя, че с Исмаил са се срещнали преди  7 години на работното място, и двамата са работели като готвачи. Така внезапно сред тях пламнала обич.

 

" Първоначално имахме известни проблеми, защото аз съм българка, той турчин, даже мислехме, че няма да се получат нещата ", споделя Янка.

 

И двете фамилии на влюбената двойка са се противили на тази връзка, само че откакто след време открили, че сред момчето и момичето има доста мощна и истинската обич, те одобряват тази връзка.

 

Така, на 29 декември 2021г. в една прелестна вечер на морето, Исмаил предлага брак на Янка, а тя споделя " да ".

 

Известно време по-късно влюбената двойка работи в Англия, а когато са се завърнали си закупили апартамент. Идеята е била този август да се случи най-хубавото -  да си кажат " да " пред всички, проектите за тяхната женитба вървели с цялостна мощ, без да знаят през какъв сложен път им следва да минат.

 

От болничното заведение в Истанбул споделят, че при Исмаил към този момент има доста усъвършенстване, макар че продължава да е в будна кома.

 

През последните дни той към този момент реагира и дава признаци, че може да се разсъни ! Хубави вести има и от през днешния ден, лекарите споделят, че следят придвижвания от цялото тяло.

 

Последните проучвания от понеделник демонстрират, че в тялото на Исмаил към този момент няма съществуване на инфекции, а лекарите споделят, че е допустимо той да се разсъни до дни.  От фамилията са извънредно удовлетворени от лекарите в Истанбул, само че основният проблем е високата цена. Близките му откровено благодарят на всички, които са дарили, само че към момента се нуждаят от средства!

 

Първоначално престоя дневно в реанимацията е 2500 евро. После вършат отстъпка и цената е 2000 евро. От няколко дни обаче, цената е 1500 евро дневно! За фамилията тази сума е непостижима и надлежно закъсняват с заплащанията към болничното заведение.

 

Орлин Павлов също застава зад идеята с 33-годишното момче от Бургас.

 

Средствата, събрани от продажбата на последния му албум в деня на концерта, който се състоя във вторник в Летния спектакъл, ще бъдат преведени на сметката на младия мъж, който има късмет да се върне към живота и още веднъж да прегърне своята обичана жена.

 

Всеки, който желае да помогне на Исмаил, може да го направи дарявайки по сметката на момчето в

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР